Skip to main content

Kamerkoor

Binnen het Toonkunstkoor Hilversum is sinds 2012 het Toonkunst Kamerkoor actief. Een enthousiaste groep koorleden die eens per twee weken samen zingt. In verband met de corona-regels zijn de repetities dit najaar in De Kapel aan de 's Gravelandseweg in Hilversum op dinsdagochtend. Onder leiding van Evelyne Overtoom studeert het kamerkoor liederen in die geschikt zijn voor een kleinere bezetting.

Huur het Kamerkoor

Het Toonkunst Kamerkoor is in te huren voor een trouwfeest of bijvoorbeeld een rouwbijeenkomst. In overleg kan het repertoire samengesteld worden.

Het kamerkoor verzorgde afgelopen jaren een aantal optredens in zorgcentra, festivals en met Kerstmis op de Kerkbrink en het station.

Contributie en Informatie

De contributie bedraagt € 16 per maand en kan overgemaakt worden op NL 62 RABO 0382246160 ten name van Toonkunstkoor eerste afdeling - Kamerkoor te Hilversum.

Informatie over het Toonkunst Kamerkoor is in te winnen bij Esmé van der Heijden  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwe leden welkom

Er is binnen het kamerkoor altijd wel plaats voor nieuwe leden. Voor vrouwen is het lidmaatschap van het "grote" Toonkunstkoor Hilversum voorwaarde. Voor de mannenstemmen geldt deze regel niet, mannen zijn in het bijzonder welkom.

Toonkunstkoor Kamerkoor