Skip to main content

Ledenblog

Binn2015 05 30 Zangavond Arleen 004 Kopieenkort geeft Arleen van Wijland een aantal zangworkshops voor de leden van ons Toonkunstkoor. De workshop voor de sopranen geeft zij in De Kapel op zaterdag 18 mei van 10 tot 12 uur. De tenoren en bassen worden op 25 mei verwacht in het Annagebouw van 10 tot 12 uur . Ook voor de  alten vindt de workshop plaats in het Annagebouw, dat zal dan zijn op 1 juni van 10 tot 12 uur.

2019 10 14 Nico 20 jaar dirigent Feestrepetitie 075Maandagavond 6 mei beginnen we met het instuderen van de splinternieuwe compositie van onze dirigent Nico Hovius. In het kader van Hilversum 600 jaar heeft hij een stuk geschreven met de titel:  “Hille voor de Som”. We zullen deze compositie uitvoeren in de Hof op 10 juli. De muziek is als boekje te koop voor 7,50 euro. 

Alle koorleden worden op 4 mei om kwart over zeven in de Grote Kerk aan de Kerkbrink verwacht, gekleed in lang zwart. Na het inzingen kunnen we op de tv-schermen kijken naar de dodenherdenking op de Dam. Ons concert waarin we het Requiem van Cherubini ten gehore brengen, begint rond kwart voor negen.Grote Kerk Hilversum

spandoek 4 mei 2024Maandagavond 29 april is de Generale Repetitie van het Requiem van Cherubini in de Grote Kerk aan de Kerkbrink. Het spandoek voor 4 mei hangt er al!

Alle koorleden worden om half acht in de kerk verwacht.

VooPaula 40 jaar TKKH lid Alexr het begin van de koorrepetitie in het MCO wordt Paula Romijn geëerd voor haar 40-jarig lidmaatschap van het Toonkunstkoor Hilversum. Paula is een trouw lid; naast haar mooie stem levert zij graag een extra bijdrage voor het koor. De voorzitter prijst haar creatieve gaven en haar inzet om altijd een handje te helpen bij praktische zaken. 

MCOMaandagavond 25 maart zingen we weer een keer in het Muziekcentrum van de Omroep aan de Heuvellaan 33 in Hilversum. We zingen vanaf kwart voor acht in studio 4.  Een andere omgeving geeft nieuwe inspiratie voor onze studie van Cherubini. 

DSC 4317 w1920
Maandagavond 18 maart hielden we als Toonkunstkoor Hilversum onze Algemene Ledenvergadering.

DSC 1633 w1200Alle koorleden zijn van harte uitgenodigd voor de 140e Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Toonkunstkoor Hilversum.

De vergadering wordt gehouden op maandag 18 maart 2024 om 19.45 uur in De Kapel aan de  ‘s-Gravelandseweg 144 in Hilversum.

De stukken voor de vergadering zijn per mail aan alle leden gestuurd en zijn ook op de koorwebsite te vinden.

Na 2015 04 25 koordag Kapel 003het uitje van vorige week naar het MCO zingen we maandagavond 5 februari weer gewoon in De Kapel. Om kwart voor acht staan we enthousiast klaar voor het Requiem van Cherubini!

De koorrepetitie van ons Toonkunstkoor op maandagavond 29 januari is in studio vier van het Muziekcentrum van de Omroep. Het gebouwMCO staat aan de Heuvellaan 33 in Hilversum. De repetitie begint gewoon om kwart voor acht en we zingen tot kwart over tien. Verder met de studie van het prachtige Requiem van Cherubini!