Skip to main content

Ledennieuws (Blog)

Bijeenkomst 31 augustus gaat niet door

2020 07 06 meet and greet TKKH bij Oda 028w800Zoals we vóór de zomervakantie hadden aangekondigd zouden we maandagavond 31/8 het nieuwe seizoen gezellig inluiden in de tuin bij Marijke Prins. Helaas blijken de corona-regels sinds afgelopen dinsdag zo aangescherpt dat we de bijeenkomst moeten annuleren. We kunnen nl alleen bij elkaar komen als we buiten voor iedereen een reservering, een gezondheidscheck en een vaste zitplaats regelen.  

( Zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/openbaar-en-dagelijks-leven )

Reservering en gezondheidscheck zijn nog wel te organiseren, maar een vaste zitplaats op 1,5 m haalt het spontane en gezellige karakter van onze borrel volledig onderuit.

Wel zijn we aan het uitzoeken hoe we met een voorzichtige opstart van kleinere repetities kunnen beginnen. Daarover wilden we je tijdens de borrel verder informeren, maar dat doen we nu volgende week per mail. Dus houd s.v.p je mail in de gaten want we hebben dan ook je reactie nodig voor het vervolg. 

Eveline de Wijs, secretaris TKKH