Skip to main content

Kerst (deels meezing) concert

Kerst (deels meezing) concert

Toonkunstkoor Hilversum zingt Christmas Carols
Op zaterdagmiddag 9 december om 16 uur brengt Toonkunstkoor Hilversum een programma met Christmas Carols in de Grote Kerk aan de Kerkbrink te Hilversum. Het publiek kan dan vast even proeven aan de kerstsfeer en is van harte welkom om mee te zingen of te neuriën.
Een aantal liederen zal het publiek zeker bekend in de oren klinken, zoals O come all ye faithful, Hark the Heralds Angels Sing en Joy to the world.

Al zijn de kerstliederen die Toonkunstkoor Hilversum ten gehore brengt strikt genomen niet allemaal Engelse Carols, ze horen zeker thuis in het rijtje met meest populaire kerstmuziek. De titels van de liederen zijn misschien niet altijd bekend, de meeste melodieën zijn dat ongetwijfeld wel. Ze nodigen dan ook uit om gezellig mee te doen. Zo hoopt het koor het publiek een sfeervol kerstconcert te kunnen geven. Even tot rust komen, genieten van de fraaie muziek en wie weet zelfs meezingen.

Toonkunstkoor Hilversum staat onder de bezielende leiding van dirigent Nico Philipp Hovius.

Toegangskaarten zijn te verkrijgen via deze website en bij de kerk. De toegang is 10 euro, voor kinderen is de toegang gratis. 

Evenement-informatie

Datum 09-12-2023 16:00
Prijs per persoon Volwassenen: € 10,- | Jeugd tot 18 jaar : gratis
Locatie Grote Kerk

Locatie-informatie - Grote Kerk

In de Grote Kerk van Hilversum komt de Hervormde wijkgemeente Grote Kerk samen. De wijkgemeente is onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland.

https://grotekerkhilversum.nl/

Toegangskaarten

Kaarttype Prijs
Volwassene - Kerstconcert €10,00
Jongeren t/m 18 jaar - Kerstconcert €0,00

Wij accepteren geen inschrijvingen meer