Skip to main content

Toonkunst Nieuws

Boek J. E. Lamme

AnnonceToonkunst Hilversum 130 jaar

Wel en wee van een gerenommeerd koor

Ter gelegenheid van het 130 jarig bestaan van ons koor heeft de heer Jan E. Lamme een boek geschreven over de geschiedenis van het Toonkunstkoor Hilversum. Burgemeester Pieter Broertjes zal op 1 november het eerste exemplaar overhandigd krijgen van onze voorzitter Flop van de Loo tijdens de jubileumreceptie voor oud-koorleden, relaties en vrienden in de Burgerzaal in het Raadhuis van Hilversum.

Jan E. Lamme is historisch geograaf en een bekende Hilversummer. Hij publiceerde eerder over lokale en regionale geschiedenisonderwerpen. Jan E. Lamme was lange tijd bestuurslid van de Hilversumse Historische Kring Albertus Perk en redacteur bij het tijdschrift Eigen Perk. Aardig om te vermelden is dat de auteur de afgelopen dertig jaar ook zijdelings betrokken is bij het Toonkunstkoor vanwege het lidmaatschap van zijn vrouw.

Het boek over 130 jaar Toonkunst Hilversum is voor € 7,50  te koop in boekhandels in Hilversum, Bussum en Laren, ISBN 9789081987509. Ook is het boek te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dirigenten
Fotogalerij van de dirigenten