Toonkunst Mail - Akkoord privacy

Printen

Toonkunst Mail


Beste ,

De eerste keer dat u inlogt op de vernieuwde website dient u akkoord te gaan met het (voorlopige) privacy beleid van het Toonkunstkoor. De privacy verklaring kunt u vinden op de website onder het menu-item "Over het koor".

Inloggen doet u zoals gebruikelijk via het menu-item "Leden & Vrienden". Na de eerste keer inloggen wordt u naar uw profiel pagina gedirigeerd, met de opmerking dat u akkoord moet gaan met het privacy beleid (en de opslag van uw informatie op de website).

TKKH website privacy

Op deze pagina (zie hierboven) kunt u uw profiel bewerken. De profielinformatie is verdeeld over 3 tabbladen plus een tabblad 'Website privacy'.

Om uw akkoord aan te geven gaat u naar het vierde tabblad 'Website privacy'.

TKKH website privacy akkoord

Na aanvinken van "Ik ga akkoord' klikt u op de knop 'Verstuur'. Uw akkoord en eventuele door u aangebrachte wijzigingen in de profielinformatie worden dan opgeslagen. Het tabblad 'Website privacy' wordt de volgende keer dat inlogt niet meer getoond.

Hierna kunt u het besloten gedeelte van de website bezoeken. Na inloggen komt u altijd eerst op de pagina 'Ledenlijst'.

Mocht het allemaal niet lukken met het inloggen en het akkoord gaan met het privacy beleid, neem dan contact op met Josje Erkelens.

Met vriendelijke groet,

Hans Doeve (website beheer)

 


Colofon

Webredactie: Josje Erkelens

Kopij aanleveren : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


 

Logo-TKKH2013-roodmotto-4


Wilt u geen berichten meer ontvangen » schrijf u dan uit

Powered by AcyMailing